Thursday, January 28, 2010

kapala otak kau...

petang td,
selesai suda presentation proposal research,
trus balik mau menuju ke bilik,
tp,
singgah di kafe mau beli mi goreng...

tgh tunggu oder ak siap,
tbe2 membe ak dtg tegoo,
sebab lame tak jumpe maa...

ak saje2 la tanye pasal paper yg ak akn xm neh kat die...
berikut adalah perbualan Kami :

Aku : wey, ade tips tok paper ent, ophthal ngn anaes?
Die : ala, kompem lulus punye..haha
Aku : ak mintak tips, tak menjawab soklan aa ko..
Die : ko jgn riso, die tanye pasal telinga, idung, etc je...

takkan nye nak tanye pasal jantung ke ape ke..

tade hal la, ko lulus punyee...


(apeeelaa, amat tak menjawab soklan die neh...adess..)

Aku : amin..(dalam hati), byk tak bace lagi dohh...
Die : ala...baca banyak lupe banyak, baca sikit lupe sikit,

tak baca langsung tak lupe langsung
...hahahah

Aku : k.a.p.a.l.a o.t.a.k k.a.u...!ahahhahahahaahahah

(ak rase die tgh 'high' la, overdose koot...)

"baca banyak lupe banyak,
baca sikit lupe sikit,

tak baca langsung tak lupe langsung"
(cmtu ak level tak lupe ape2 lagi la, ahahhahaha biawok betoll...)



sekadar gambar hiasan


7 comments:

maiyah said...

best gak falsampah tuh heeeeee

mas said...

"tak baca lansung tak lupa lansung"

da nama pon tak baca lansung,mstilah tak lupa lansung....hahahahahaha...lawak la

coffee said...

mai : tula..falsampah org tgh
overdose...hahaa..

mas : logik kan...?hahhahhaha

*naziela said...

ahah
kelako!
memang kapala hotak kau~

Ini memang kac said...

hahahahhaha. . ayat tuh betol ahhhhh aku rase!!

azlin ilman said...

ahahahaaa.
aku gelak guleng2.

=))

coffee said...

naziela : sgt ah nazz...haha

kac : mane?kate2 pujangga tu?hehe

a.ilman : ele, cam la slame neh ko gelak diam2...hahahhah

 
top